top of page
Търсене

КАК ЛЯТНАТА СВАТБА ДА Е ОЩЕ ПО- НЕЗАБРАВИМА

Спрели сте се на лятото за вашата мечтана сватба? Прекрасно е, че имате възможност да избирате между толкова много локации на открито. Решихме да ви подготвим вдъхновяващи идеи, които да ви заредят с много позитивна енергия и настроение. #wedding #summerwedding #сватба #лятнасватба #вълнуващалятнасватба #сватба2020 #лятнасватба2020 #моятасватба2020 #MilleBridalНасладете се на нашите предложения към вас:

1. Цветен венец за булката.


Дори и да е само за фотосесията той ще ви предаде много закачлива и слънчева лятна визия.

2. Цветен костюм за младоженеца


Въпреки че повечето младоженци избират да носят черни или тъмно сини костюми, по-светлите и ярки цветове като кремаво, зелено дори червено и цвят горчица могат да изглеждат също толкова стилно, слънчево и открояващо се. А и така никой няма да сбърка кой е младоженеца. Не забравяйте да си предвидите няколко резервни ризи за всеки случай.

Photo credit: Marc Wallace Menswear

3. Измислете забавна задача за гостите във връзка с дрескода на сватбата


Задайте закачлива закачка като задача на гостите си, която да ги обедини и да бъде предизвикателство за тях например дамите да имат флорален аксесоар брошка , гривна или обеци, а господата да имат аксесоар в специфичен цвят като папионка, чорапи или вратовръзка. Ще имате незабравима фотосесия и забавен спомен от този толкова специален ден, който ще остане в сърцата на всички.

Photo credit: indiegophotography.com

4. Игри на открито за гостите.


Ако сватбата ви е на открито и имате време между фотосесията и влизането в ресторанта измислете интересни и забавни предизвикателства и игри за гостите, които биха желали да се забавляват по един различен начин.

Photo credit: thismodernlove.co.uk

Photo credit: exhibitemotions.com

5. Импровизиран бар с бира на самообслужване.


Уверете се, че фотографът ви ще направи няколко снимки, преди да се разграби.

6. Жива музика


Създайте празнична вибрация, като изберете група на живо, струнен квартет, акустичен китарист, а защо не и пианист за да създадете специално настроение за церемонията.Photo credit: womangettingmarried.com

7. Летни закачки


Пригответе кошница с джапанки, слънчеви очила и слънчев крем и ги оставете на ключови места в градина, за да могат гостите да ви вземат. Те ще ви обичат, че мислите за тях!

Помислете дали да не изненадате присъстващите със закачливи сламени шапки или практични ветрила, които ще могат да се ползват цяло лято с голямо удоволствие.Photo credit: ADRIANA MORAIS FOTOGRAFIA

8. Наемете количка за сладолед, която да дойде на сватбата ви като специална изненада!


9. Неустоими коктейли с лично отношение


Могат да помогнат на гостите да се преборят с жегата и да утолят жаждата си. Използвайте освежаващи аромати като краставица, мента и горски плодове.

Photo credit: BIRDS OF A FEATHER PHOTOGRAPHY

10. Плодови хапки


Всички обичат динята през лятото! Когато навън е горещо, повечето хора жадуват за нещо леко и освежаващо. Помолете от ресторанта или кетъринга да нарежат малки парченца диня и да ги прикрепят към малки пръчици за по-лесно хапване, а защо не и ягоди, грозде и други сезонни плодове. Уверете се, че има предвидени и помощни чинийки и салфетки.


11. Ледени близалки


Нищо не толкова освежаващо както студена, ледена близалка. Можете да си ги направите и сами с повече креативност и малко търпение. Бихте могли да смесите ароматите и цветовете, за да съответствате и на темата на вашата сватба. Проучете любимите вкусове на вашите гости.12. Плодове като част от сватбената декорация


Ярките, свежи цветове и ароматите на цитрусовите плодове са много подходящи за допълнителен акцент и ще внесат много настроение към декорацията.

13. Звездно небе


Ако сватбата ви е на открито и бюджета го позволява създайте усещането за звездно небе или закачете гирлянди от крушки над дансинга!


Photo credit: ANA & JEROME

14. Осветете нощта с бенгалски огън


Задължително обсъдете идеята с мениджърите от локацията къде и кога би било най-подходящо да се направи, с оглед на мерките за безопасност. Не бива да палите бенгалски огън над дървена настилка, дори и да е на открито защото ще прогори дупки в нея.


15. Закачливи надписи


Палмовите и екзотични листа са страхотен сватбен акцент. Закачете малко над масата на младоженците- със закачлив текст и нека партито започне!Photo credit: LES ANAGNOU PHOTOGRAPHERS; DESIGN BY CORFU WEDDING PLANNER

Пожелаваме ви вдъхновение, успех с подготовката и много слънчево настроение на вашият вълшебен ден!

475 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page