top of page
Търсене

РОЛЯТА НА СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛЕТИЕ ПРИ ИЗБОРА НА МЕЧТАНАТА БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

Този процес може да отнеме време, усилия и много енергия, затова в този момент е много е важно да получи помощ и подкрепа семейството и приятелите си, с които да сподели този толкова специален момент чисто по женски и да направи избора си по-лесен. #SayYesToTheDress #MilleBridal #weddingdressfitting #ПробаБулчинскаРокля #СватбенМагазин #ИзборБулчинскаРокля #СприятелкиНаПробаЗаРокля #булчинскарокляНезависимо от стила или цвета на булчинската рокля, един от най-вълнуващите, но същевременно стресиращи моменти за бъдещата булка от организиратено на сватбата е намирането на перфектната рокля, която съответства на нейният стил и индивидуалност. Този процес може да отнеме време, усилия и много енергия, затова в този момент е много е важно да получи помощ и подкрепа семейството и приятелите си, с които да сподели този толкова специален момент чисто по женски и да направи избора си по-лесен.

Морална подкрепа

“Бъдете обективни и не пречупвайте през вашият мироглед, коя рокля бихте избрали самите вие, а коя най-добре отговаря на фигурата и излъчването на вашата булка!”

Мили дами съветници, вие сте най-близките и любими същества на вашата булка и тя не случайно ви е взела за морална подкрепа. Тя разчита на вас и вашето компетентно мнение защото вие я познавате от най-дълго време и можете да предложите най-доброто второ мнение, когато става въпрос за нейният уникален стил и оформлението за нейната сватба. Това доста често е едно от най-големите предизвикателства. Вие сте взети за съветници и като такива трябва да дадете обективно мнение, но без да се натрапвате, мъдрият съветник първо изачква булката да почувства дадена рокля, да я оцени и чак след това да изкаже своето мнение. Ако избързате можете категорично да отхвърлите модел, който много й допада и същевременно така да я объркате пречупвайки през вашата гледна точка.


Въоръжете се с търпение


Уважавайте времето и пространството на всички участници!”


Бъдете подготвени, че като съветници в този толкова специален момент вероятно ще се наложи да пътувате многократно до различните сватбени бутици, доста често намиращи се и в други градове. Бъдете търпеливи и мъдри и сформирайте малка група от членове на семейството и приятели - сватбата е празничен повод и любимите хора обикновено са много развълнувани да помогнат, но е важно да се уважава и времето и пространството на всички участници! Ако се сформира прекалено голяма група от помощници е много по-трудно да се вземе единодушно мнение, тъй като всеки си има своята гледна точка и това доста често всява смут у бъдещата булка, дори може да я изнерви, че всеки си настоява за неговото мнение.

Затова все по-често има дами, които избират да ходят на проби само с майка си или кумата си, за да не се чувстват притиснати да угодят на мнението на всички и да не разочароват приятелките си, че не са се доверили на техният съвет. Когато присъства тати се пригответе за много емоции и често дори и сълзи от щастие. Да видят своето пораснало момиче в булчинска рокля за първи път е много специален момент, в който се осъзнава, че то вече поема по своят път .


Когато младоженеца участва в избора


Пригответе се за голяма веселба и много емоции!”


Макар и рядко се случва на проба да присъстват и самите младоженци.

Въпреки, че повечето булки са суеверни и отделно искат да предизвикат пълен фурор и изненада у своят любим мъж, когато той присъства в този толкова специален момент може да го направи наистина специален, когато погледът му засияе и даде своето одобрително да. Не бива да подценяваме, че има и голяма вероятност бъдещият младоженец да отхвърли мечтаната и най-любима рокля само защото не може да си я представи в напълно завършен вариант и да настоява за съвсем различен модел.


Финалното решение


Мнението на булката е най-важно и нейното щастие и вътрешно усещане е на първо място!”


Ето тук идва ролята на мъдрите съветници, да дадат своето мнение, но с финес, деликатно и по-възможност да е обективно. Оставете финалното решение на дамата, която ще носи тази толкова специална рокля на своята мечтана сватба. Както се казва по усмивката и блясъка в очите ще я познаете, кога булката е открила своята.


Няколко съвета как да направим денят още по-спеиален и незабравим

 • Бъдете точни на мястото на срещата за първият записан час на пробите, не карайте вашата булка да ви чака


 • Отделети си цял ден, в който да обиколите част от бутиците и магазините


 • Направете списък от близки един до друг бутици за да ви бъде по-лесно и удобно


 • Оставете достатъчно време между отделните проби


 • Направете списък с моделите, които булката би желала да пробва във всеки бутик


 • Насърчавайте я да опита с различни силуети, за да видите какво изглежда най-добре на нейното тяло. Може да се влюби в стила на сватбената рокля, която тя не бе взела предвид преди това!


 • Не забравяйте да запишете предварително час за да сте сигурни, че ще имате специално отделено за вас време и няма да се наложи да чакате


 • Оставете си малка дупка за лек приятен обяд или чаша ароматно кафе, за да няма прималели от глад дами


 • Заредете си телефоните добре за да сте на линия да правите снимки


 • Раздайте се максимално когато правите снимки, опитайте се да фокусирате добре вашата булка, отдалечете се малко, не снимайте седнали, хванете добър ъгъл, защото тя разчита да й направите добри кадри, които после да обсъдите заедно


 • Опитайте се да не сте прекалено шумни и да не я притискате с мнението си


 • Не прекалявайте с прекалено много проби в един ден, за да не се преуморите и да се насладите на приятен ден, а не на голямо препускане и бързане, в което да ви излезе душата


 • Носете ластичета за коса и фибички в случай, че вашата булка иска да си вдигне косата за да види още по-добре силуета си


 • В крайна сметка, не забравяйте, че търсенето и купуването на сватбена рокля трябва да бъде забавно за вас и булката! Ключът към по-малко стрес е подготовката, търпението и най-важното, голяма усмивка, когато булката намери перфектната си рокля.


Пожелавам ви късмет и щастливо пазаруване!


733 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page