top of page
Търсене

7 ВЪЗХИТИТЕЛНИ СВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА МИНИМАЛИСТИЧНАТА БУЛКА ОТ MILLE BRIDAL ATELIER

Планирате стилна сватба, в стил соаре? Фен сте на естетиката и завладяващия чар на „по-малкото е повече“? Подбрали сме специално за вас 7 зашеметяващи, изчистени и пленителни сватбени рокли, които без усилие ще ви превърнат в божествена принцеса! #simpleweddingdress #ИзчистенаБулчинскаРокля #СтилнаСватбенаРокля #булчинскирокли #secretsposa #gabbianodress #MilleBridal



Насладете се на нашите изящни и нежни предложения към вас:

1. Модел Korsis - секси и изчистена сватбена рокля

Търсите модерна рокля, но същевременно с доза класически шик? Модел Korsis е перфектната комбинация. Обвива извивките като втора кожа с изчистена линия от креп и неустоимо V-образно деколте и гръб. Едновременно бюджетна и незабравима!

Photo credit: Mille Bridal / Модел: Korsis

2. Модел Molly - закачлива и кокетна

Ефирна, нежна, изключително удобна и неустоима е модел Molly. По желание на булката могат да се добавят деликатни тънки презрамки и коланче.

Photo credit: Mille Bridal / Модел: Molly

3. Сватбена рокля Giotti е е за нежната и чувствена булка!

Изящната дантела на затвореното бюстие, контрастира с отвореният гол гръб. Красивата визия се допълва от ефирна пола със силует A- линия, изработена от лек, ефирен шифон, която придава усещане за въздушност и романтика.



4. Булчинска рокля Kirs - нежност и изящество

Модел Kirs пленява със своите V-образни деколте и гръб подчертани от фина памучна дантела и деликатни перлени копченца на гърба. Красивата визия се допълва от ефирна пола със силует A- линия, изработена от лек, ефирен шифон, която придава усещане за въздушност и романтика.

Булчинска рокля Kirs е за нежната и чувствена булка, която иска да се откроява със стил!

5. Сватбена рокля Valeria - изчистена линия, открояваща се със стил и елегантност.

Изработена от фин сатен, с деликатни V-образни бюстие и гръб и с единствен акцент - нашито коланче кореспондиращо на стила на нежните презрамки. За да бъде напълно завършен този открояващ се силует дизайнерите са добавили и скрити джобчета в гънките на роклята.

Почувствайте се като истински принцеси и покажете стил с модел Valeria.

6. Danhill – бохо стил, ефирност и чувственост

Бюстието на този модел е направено от най-фин тюл, който е богато украсен с изящна памучна дантела. V-образното бюстие и гръб, в комбинация с деликатните дантелени акценти - панделки на раменете и маншети над лактите, които се закрепват с тик-так копченца добавят женственост и стил към визията, която се подчертава и от меката и ефирна тюлена пола.


7. Сватбена рокля Yasmina - изключителен шедьовър и предизвикателство със своето великолепие и категоричност

Роклята е изработена от изящно бюстие, с ръчно нашити дантелени апликации, с блестящи акценти, прилепващо по извивките като втора кожа. Мекия, вграден вътрешен корсет оформя сексапилни извивки и придава комфорт. Модела е удобна А-линия със скрит акцент от вградени джобчета!

Yasmina е избора на булката, която иска да се отличава с приказна визия!

Никога не можете да сбъркате с избора на минималистична сватбена рокля. Тя е перфектното допълнение в постигане на приказна красота за специалният ден.

Разгледайте цялостната ни селекция от разнообразни и незабравими модели на сайта ни www.millebridal.com , където ще намерите подробна информация и цена за всеки модел.

Насладете се!

1447 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page