top of page
Търсене

ДА ИЗБЕРЕМ ЦВЕТНА БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

Обичаш идеята за сватбена рокля, наситена с цвят? Прочетете цялата статия за да усетите тяхната магия и да видите едни от най-красивите и впечатляващи сватбени рокли в цветни нюанси. #булчинскирокли #сватбенирокли #sayyestothedress #кажиданабулчинскатарокля #MilleBridal #weddingdress #Ido #цветнабулчинскатарокля #розовабулчинскарокля #синябулчинскарокля #цвятпудрабулчинскарокля


Photo credit: www.123rf.com

Отвъд бялото


Все повече и повече булки днес се отклоняват от традиционните бели, млечни или айвъри цветове, тенденция, която ще продължи да расте в бъдеще. В края на краищата, идеята, че бялото означава чистота или девственост, започва едва през 1800 г. и оттогава пада - днешната булка може да носи всеки цвят, който харесва. Днес сватбената рокля означава радост и празник и трябва да отразява вкуса на булката.

Пастелените нюанси се превръщат във все по-популярна алтернатива, която може перфектно да допълни тенът на булката.


Как се насочи MilleBridal към цветните рокли


Когато отворих моето ателие за булчински рокли Mille Bridal се придържах към класическите млечни и айвъри цветове . Имах само един модел рокля, която беше в нежно прасковено-златист цвят и предизвикваше възхищение у булките, дошли за проба. С времето започнах да експериментирам и да поръчвам булчински рокли в различни приказни нюнси, което се превърна в запазена марка на Mille Bridal.

Аз бях бях първата и вероятно все още съм единствената, която се осмели да разчупи стереотипа и да предложи нежно гълъбово-син модел рокля. Вдъхновението за него дойде от Анжди, която дойде на проба при мен. Тя е една много специална, дръзка и уверена в себе си булка с чуплива руса коса и невероятни сини очи, която се беше насочила към модел в цвят пепел от рози. В последствие сподели, че ако наистина трябва да каже, коя е роклята, в която е влюбена, то това е модел Ofreo. Когато и аз се абстрахирах от нестандартния й цвят и започнах да я гледам с непредубедено око, аз също се влюбих в този модел, на следващият ден я поръчах като мостра и както казва и самата Анджи, останалото е история.


Photo credit: Профила на Анджи в Instagram

Photo credit: Профила на Анджи в Instagram

Затова днес ще ви разкажа малко повече за магията на цветните булчински рокли и защо ги избираме като запазена марка на Mille Bridal.


Не-белите булчински рокли са един специален начин да изпъкне на преден план личността на булката и индивидуалният й стил. Те също така могат да се превърнат в център на сватбата и да диктуват целия стил и цветова палитра.

Нежен гълъбово-син цвят

Този цвят въплащава в себе си усещане за младост, спокойствие и хармония, придава прикзна ефирност на дамите, които го избират. Подходящ е както за горска сватба, така и за бална зала, пресъздаващ магията от приказката за Пепеляшка. Стои еднакво добре и на блондинки и на брюнетки, но трябва да признаем, че на дамите със сини очи придава неустоим чар и блясък.

Photo credit: MilleBridal/Булка Руми/Doriyan Todorov Photography

Гълъбово сиво-синия цвят въплащава в себе си усещане за младост, спокойствие и хармония, придава прикзна ефирност на дамите, които го избират. Подходящ е както за горска сватба, така и за бална зала, пресъздаващ магията от приказката за Пепеляшка. Стои еднакво добре и на блондинки и на брюнетки, но трябва да признаем, че на дамите със сини очи придава неустоим чар и блясък. Ще ви представим няколко от нашите изящни булки, които ни се довериха и изразиха своят чар по един наистина зашеметяващ начин на своята сватба.


Пепел от рози


Вторият цвят, които искам да ви представя като вариант за нюанс на булчинската рокля е цвят пепел от рози, в комбинация с нежен лилав нюанс. Те са за булките, които искат да се отличават, които покоряват с тепмерамент и леко мистична романтичност, които излизат извън стереотипа за стандартната булка.Photo credit: Mille Bridal/ Булка Силвия/ Жоро Манолов Сватбена Фотография

Photo credit: MilleBridal/Булка Кремена/Борислав Данчов от Фотосвят Благоевград

Капучино


Може да бъде в светъл деликатен нюанс, който се придава от цвета на подплатата, върху която се наслагват пластове млечен тюл или по-наситен нюанс, който се създава най-вече при русалктие и моделите с А-линия от по-тъмна на цвят основа, върху която се разполага млечна дантела. И двата варианта придават много контраст на детайлте на дантелата и правят моделите незабравими и приказни, с известна доза царственост и много открояващи се.


Photo credit: Mille Bridal/Булка Петя/ Атанас Божалов Сватбена Фотография

Photo credit: Mille Bridal/Булка Петя/ Атанас Божалов Сватбена Фотография

Нежен цвят пудра


Това е вариант, който е едновременно по-близо до класическият бял цвят, но същевреммено придава романтичност и лека доза дързост на своята притежателка.


Photo credit: Mille Bridal/Gabbiano/ Mon Plaisir/ Juliane

Светло прасковено и бледо златисто


Създават усещане за мекота, нежност и въздушност на моделите, като тези цветове са точният нюанс, който откроява роклята и я прави специална и незабравима, без да бъде прекалено дързък.Photo credit: Mille Bridal/Булка Тина/ Димитър Баръмски Art Photo Story

Във връзка с работата си като флорист съм виждала много булки и всички те са прикзано красиви, сияни и специални по свой начин, но когато дамата е избрала да има нюанс и цвят в роклята за мен си остава наистина незабравима, както и в очите на всички гости.


Опитайте да помолите да ви опишат роклята на дадена булка. Ще ви кажат беше бяла, дантелена, принцеса или русалка и т.н., а когато има цвят ще ви кажат беше приказна и много уау защото имаше цвят и се открояваше от всичко, виждано до сега. Аз все още си спомянам снимките от фотосеията на първата булка, която видях с нежно златиста рокля.


Сватбата е моного специален момент, в който е много важно булката да се чувства щастлива, красива и специална, но е добре при избора на булчинска рокля да се има предвид и мястото, бройката гости и не на последно място близките. Ако вашите роднини са много консервативни, понякога и леко нетактични и за вас има значение какво ще си помислят е по-добре да се спрете на класическа рокля, която е най-близо до млечният цвят.

Ако ще имате сватба от 200 човека гости и приятелките ви са дръзки натури без значение каква ще е роклята ви е желателно да въведете лек дрес код. За много дами сватбата е място, в което да демонстират вкус, стил и не на последно място блясък и за съжаление доста често си избират официални тоалети, които спокойно могат да конкурират не само бляскавите абитуриентки, но и самите булки по екстравагантност, сложност на изработка и светли нюанси. За мен лично бяло, пудра, екрю, както и всякакви нежни цветове, в издължени силуети А-линия или русалки с 3Д цветя и пайети са неумастни като избор на тоалет за сватба защото се получава противоречие коя е булката, а именно тя трябва да е центъра на внимание на този толкова важен ден.


Мили бъдещи булки, не се притеснявайте да бъдете дръзки и да изразявате своите желания и предпочитания. Веднъж в живота си сте толкова специални и неповторими и е важно да не правите компромис със себе си. Както винаги съветвам, на булка не не се казва. Тя трябва винаги да бъде удовлетворена и щастлива.

695 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page