top of page
Търсене

КАКВО ДА НЕ ЗАБРАВИМ В СВАТБЕНИЯ ДЕН

Подготовката за сватбата е един дълъг процес на планиране, при който е възможно в последния момент да ни се изплъзнат някои важни неща, които е добре да не забравяме, kaто няма да говорим за стандартния списък, а по-скоро за неща от практична необходимост. От многобройните ни срещи и разговори с вас в Mille Bridal сме чували безброй забавни ситуации, като например младоженците да забравят да включат себе си и кумовете в списъка с гостите за тейбъл картичките и таблото за настаняване.

Ако се притеснявате да не пропуснете нещо, разгледайте нашите подсещащи предложения: #wedding #summerwedding #сватба #какводанезабравимвденянасватбата #важнинещасватба #сватба2021 #важнозасватбата #моятасватба2021 #MilleBridal



Насладете се на нашите предложения към вас:

1. Изберете човек за връзка към когото да се обръщат гостите в случай на нужда


Изберете ваш близък, на когото имате пълно доверие и знае цялата ви концепция и програма за деня и му/й възложете отговорната задача да отговаря на всички многобройни обаждания със всевъзможни въпроси от страна на гостите за да може спокойно да се насладите на мига без да ви звъни телефона на всеки 5 минути. Информирайте гостите си към кого да се обръщат в случай на нужда.

2. Допълнителни пари в брой


Никога не се знае какви непредвидени разходи биха могли да възникнат в този толкова специален ден и какви изненади могат да ви очакват. Уверете се че имате резервни пари за всеки случай, както и проверете още веднъж дали сте си взели личните документи.

Photo credit: www.themoneypages.com

3. Пригответе си зарядни


В днешно време е добра идея да имате няколко резервни зарядни за телефон за вас и вашите гости, тъй като хората обикновено носят телефоните си навсякъде с тях и вероятно ще прекарват много време в правене и качване на снимки. Можете да обособите специален кът.

Photo credit: www.weddingwire.ca

4. Комплект за спешна помощ


Не обичаме да го казваме, но се случват инциденти – разранени крака, размазан грим, главоболие, препиване или нужда от шиене на скъсано копче. Създайте комплект за спешни случаи с няколко ключови сватбени артикула - стик за петна, комплект за шиене, двустранно тиксо, лепенки, кърпички, ластички, тоник за лице, памучета за грим, основни лекарства за препиване, преяждане и главоболие, а защо не и лак за коса, ментови бонбони и фибички за коса. Можете да оставите по един комплект в тоалетните съобразен с това дали е за дами или господа. Помолете младоженеца или кума да съдейства за мъжката част.


5. Резервна риза за младоженеца


Случайно разлетите петна от вино или храна могат да понижат настроението в сватбения ден, както и летните горещини и адреналина също оказват въздействие върху ризите, така че подгответе допълнителна риза в случай на спешност за младоженеца, а защо не и за кума и татковците?

6. Втори чифт обувки за булката


Надяваме се това да не се случи в деня на вашата сватба - счупен ток, или разранени крака, но за всеки случай имайте под ръка допълнителен чифт обувки. Те не трябва да бъдат толкова невероятни, колкото първите ви, но трябва да са удобни и имайте предвид разликата във височината с оглед дължината на сватбената рокля, която се скъсява по официалният чифт обувки.



7. Аксесоари за дъжд за всеки случай


Пригответе си сладък чадър, който ще изглежда добре на снимки и може би чифт дъждовни ботуши за всеки случай и закачка.


8. Уточнете кой е отговорник за сватбените чаши и кутията с паричните пожелания


9. Измислете си личен хаштаг за да отиват всички снимки на гостите в една и съща достъпна за всички папка


Photo credit: www.notonthehighstreet.com

10. Чантичка с тоалетни принадлежности от първа необходимост


И като последен съвет, но не и по важност да се погрижим и за комфорта на самата булка. Колкото и да сте уморени, пак ще искате да свалите грима си, да измиете зъбите си и да се освежите. Чанта за една нощ, пълна с всички ваши тоалетни принадлежности, лекарства и дрехи, които да смените на следващата сутрин, например, са една от най-важните подробности за сватбата.


Пожелаваме ви вдъхновение, успех с подготовката и много слънчево настроение на вашият вълшебен ден!

Последни публикации

Виж всички
bottom of page