top of page
Търсене

ДА ПРЕВЪРНЕМ СВАТБАТА ВЪВ ВЪЛНУВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Сватбата е празнуването на любовта между вас и човека, за когото ще се омъжите. Но има и друга цел: Да организирате едно сериозно епично парти, за което вашите гости ще говорят години напред.

Но как да откроите големия си ден сред останалите прекрасни сватби, на които семейството и приятелите ви са присъствали в миналото? Предлагаме ви няколко съвета, които ще оставят вашите гости впечатлени.

Ако помислите и добавите дори само няколко от тях ще превърне вашия сватбен ден в събитие, което ще остави спомен в историята.


Снимка: ASHTON KELLEY PHOTOGRAPHY

1. Сватбен батут


Този сладък надуваем замък не е предназначен само за децата, които са гости на сватбата,  но и за онези, които искат да се забавляват и да имат забавни снимки. Това е един наистина различен поглед за кът за снимки, който да предизвика уау ефект сред гостите!

2. Уютен кът за отдих


Създайте на гостите място където да общуват между танците. Разположете уютен диван, фотьойли и много възглавници, в които да потънете. Добавете тематични цветни аранжировки за детайл. Това е идеалният начин да поддържате настроението на партито, дори когато гостите си почиват.

Снимка: EMILY K TIMMONS PHOTOGRAPHY

3. Коктейлите

Говорейки за коктейли, сервирайте една или две вкусни персонализирани напитки. Гостите ще почувстват посрещането си на вашата сватба по един много личен и незабравим начин. Опитайте се да изберете напитки, които биха допаднали на повечето гости.

Снимка: JEN HUANG PHOTOGRAPHY

4. Специална напитка за най-малките гости

Ето това е подарък, който изненада дори и мен когато го видях за първи път. Погрижете се за най-малките гости – изненадайте ги с чаша мляко с бисквитка. Ще предизвикате фурор, че сте толкова съобразителни и мили!

Снимка: BEE PHOTOGRAPHIE

5. Карта на вашата любовна история

Един красив детайл с много символика и настроение, показващ част от вашето семейно вълшебство!

Снимка:Nessa K Photography

6. Черни дъски с тебешири


Осигурете малки черни дъски и тебешири, на които гостите могат да пишат и да си правят забавни снимки

Снимка: Eli Turner Studios

7. Сватбени пожелания


Помислете отвъд стереотипа и изберете различната книга за сватбени пожелания. Една креативна идея е да създадете пъзел от своя снимка и да оставете гостите да подпишат всяко парче. Или сложете метални химикалки с уред за гравиране, така че гостите да издълбаят трайно послание върху полезен спомен за вас.

Снимка: VUE PHOTOGRAPHY

8. Създайте запомнящо се семейно дърво от снимки на семейството и приятелите


Снимка: JULIA NEWMAN PHOTOGRAPHY

9. Сватбена програма


Не забравяйте да разпечатате сватбена програма. Напишете интересни подробности за вас и половинката ви, описание на програмата, ритуалите и всяка важна информация, която гостите трябва да знаят (преведете на съответния език ако имате гости от други държави).

Снимка: COCO TRAN PHOTOGRAPHY

10. Персонализиран хаштаг


Създайте си ваш собствен хаштаг и помолете гостите да го използват когато качват снимки от сватбата.

Снимка: SESSION NINE PHOTOGRAPHERS

11. Отделете време да поздравите и поговорите лично с всеки гост от сватбата

Снимка: LEVI STOLOVE PHOTOGRAPHY

12. Обособете кът за зареждане на телефони

Това е един  много мил начин да покажете на гостите, че се грижите за техните лични нужди. Плюс това, ако искате да видите множество снимки от Instagram на вашия невероятен празник, вашите приятели и семейство ще се нуждаят от по-дълъг живот на батерията си. (Не забравяйте да включите и знака си с вашият хаштаг.)

Снимка: WILL PURSELL PHOTOGRAPHY

13. Попитайте гостите си каква музика биха се радвали да чуят на вашата сватба.

Искате ли да разберете най-добрия начин да изкарате гостите си на дансинга? Пускайте песните, които всъщност искат да чуят. Накарайте вашия DJ да обяви, че ще приема заявки и гледайте как дансингът се пълни. Дайте предварителен списък със забранените от вас песни за да няма изненади.

Снимка: AUSTIN GROS

14. Специални кошнички с най-необходими неща, които да се сложат в дамската и мъжка тоалетна

Сложете опаковка активен въглен или алказелцер за преялите и препилите, аспирин, хапче за главоболие, лепенки за разранени от танци крачета, фибички, ластички, лак за коса, тоник за лице и тампончета за махане грим, мокри кърпички, дамски превръзки, кутийка с бял и черен конец и игли, безопасни игли. Погрижете се за дамски и мъжки вариант.

Снимка: Something Turquoise

Пожелаваме ви вълшебен и незабравим сватбен ден!


Благодарим ви за интереса към нашият блог!

504 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page