top of page
Търсене

ВАРИАНТИ ЗА НЕУСТОИМ ГРЪБ НА БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ ОТ Mille Bridal

Гърба на булчинската рокля е един от най-важните акценти от визията на булката, защото това е детайла, който гостите ще гледат през по-голямата част от сватбата... #weddingdressback #ГръбБулчинскаРокля #сексигръб #булчинскирокли #secretsposa #сватбенарокля2020 #булчинскарокля2020 #моятасватба2020 #gabbianodress #MilleBridal



Насладете се на нашите изящни и нежни предложения към вас:

1. Сексапилен акцент от дантела, наподобяваща татуировка във формата на крилца на пеперуда по извивката на гърба с деликатно закопчаване с перлени копченца.


2. Дъговидно извит дантелен гол гръб, закопчаващ се със скрит цип.

Photo credit: Mille Bridal / Gabbiano / Модел: Versal

3. Секси сватбена рокля с уникален гол гръб с акцент от сладки пискюлчета, нежно полюшващи се при движение. Модел, който дълго ще се помни!

Photo credit: Mille Bridal / Jozi / Модел: Ottis

4. Тънки презрамки, обшити с детайли от мъниста и камъни, преминаващи в изящен гол гръб

5. Булчинска рокля с по-затворен гол гръб от дантела, но отново с лек акцент придаващ доза закачливост и сексапилност

6. Изчистен V – образен гол гръб, като тук има възможност за добавяне с тик так копченца на панделки от памучна дантела на раменете и талията


7.Сватбена рокля с V – образен гол гръб, с вграден корсет, скрит под перлени копченца. Подходящ за дами с по-пищен бюст защото придава усещане за стабилност и комфорт.

8. Модел булчинска рокля с нежен V – образен гол гръб , завършващ в долната си част с детайл от перлени копченца. Самата рокля е по каталог с копченца по целият гръб, но в последствие изменихме модела и му придадохме още по-неустоим вид.


9. Романтична сватбена рокля с V – образен гръб, покрит с телесен тюл и нежни перлени копченца по деликатната линия на гърба

Mille Bridal / Gabbiano/ Модел: Saivi

10. Дантелено бюстие с паднали рамене и гол гръб, поръбен с флорални апликации и акцент от деликатни перлени копченца върху телесен тюл по нежната извивка на гърба.


11. Изящен гръб, наполовина затворен. Закопчаване с перлени копченца по цялата дължина на бюстието, фин дантелен детайл от листенца до средата на линията на гърба които придават финалният завършек на този толкова романтичен силует.



12. Модел с изцяло отворен гол гръб, който пленява погледа.

13. Сватбена рокля с деликатен телесен тюл, флорални дантелени апликации и перлени копченца, подчертаващи нежно линията на гърба, съчетаващи класика и сексапил в едно. Един наистина класически и елегантен вариант!


Photo credit: MilleBridal / Gabbiano / Injy

14. Така актуалните за тази година бюстиета с вграден корсет, скрит под конструкция от капаче с дантела, закопчаващо се с деликатни перлени копченца!




Никога не можете да сбъркате с избора на мечтаната сватбена рокля, защото тя е вашето вълшебство в този толкова специален ден.

Разгледайте цялостната ни селекция от разнообразни и незабравими модели на сайта ни www.millebridal.com , където ще намерите подробна информация и цена за всеки модел.

Насладете се!

1485 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page