top of page
Търсене

НЮАНСИ НА БЯЛО В БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ

Тази статия е за ромнтичните булки, които искат да се придържат към класиката и изберат бяла булчинска рокля. Когато започнете да ходите на проби с изненада ще установите, че бялото не е порсто бяло, а съвкупност от множество различни нюанси. #булчинскирокли #сватбенирокли #sayyestothedress #кажиданабулчинскатарокля #MilleBridal #weddingdress #Ido #нюансибяловбулчинскатарокля #бялабулчинскарокля #нюансибяло


Photo credit: www.123rf.com

Въпреки че традиционният избор е чисто бяла булчинска рокля, реалността е, че малко жени могат да носят чисто белият цвят успешно. Често някои от отенъците на кожата изглеждат измити или жълтеникави до бялото. Избирането на един от възможните нюанси на бялото може да накара кожата ви да оживее, а очите ви да блестят, докато изкрящо бялото може да ви придаде уморен вид.


Искрящо бяло


Photo credit: MilleBridal/Strekkoza/Wonderful Life/Yeseniya

Вече почти няма искрящо бели рокли, защото те не винаги пасват добре на тена на кожата и по-скоро лилавеят. Изключене правят белте сатенени рокли, които пленяват именно с изчистените си силуети и контраста на белият цвят върху кожата.

Нашето диамантено бяло е една нотка по-меко от чисто бялото и стои нежно върху тена на кожата, с деликатен слой тюл с блясък под основният тюл. Тази комбинация създава приказен уау ефект особенно когато модела на роклята е А линия и е изчистен като силут. Ще дам нагледен пример с модел Yeseniya, който е с V –образно бюстие и гърб. Цялото бюстие е обсипано с нежни перлички, а полата е с приказен блясък. Това е една зашеметяваща комбинация, която пленява именно с контраста на цвета, силуета и блясъка на детайла.


Млечен цвят


Photo credit: MilleBridal/Strekkoza/Crystal World/Maximilin

Макар че този нюанс е свеж и бял, той е най-близо до естествения бял цвят в природата. Млечният нюанс е по-светъл от слонова кост и по-мек от искрящо бялото. Той пасва много по-добре на тена на кожата. По-голяма част от булчинските рокли, които се продават в бутиците са именно в млечен цвят.


Айвъри


Ще започнем с това, че доста често млечният цвят е наричан айвъри, но все пак има известна разлика в двата нюанса. Айвъри е кремаво бяло и има много слаб оттенък на жълто. Сватбената рокля в цвят айвъри е най-близо до класическата.


Екрю или слонова кост


Photo credit: MilleBridal/Gabbiano/Princess Dream/Jiovanna

Ако търсите нещо, което е по-малко традиционно, но с лек отличаващ нюанс, върху който млечната дантелата изпъква още по-добре като детайл и има някаква дълбочина си струва да ги изпробвате!


Ако сте настроени да изберете бяла булчинска рокля, не е нужно да се ограничавате само до бялото и неговите нюанси. Помислете за модел от бяла дантела с копринена или сатенена подложка в друг цвят или бяла основа с лек цвят на дантелата, които ще създадот интересен контраст. Детайлите от пайети, бродерия или 3D цветя в бял или пастелен цвят също допринасят за една завършена, незабравима визия!



868 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page