top of page
Търсене

КАК ДА ЗАБАВЛЯВАМЕ НАЙ-МАЛКИТЕ ГОСТИ НА СВАТБАТА


Присъствието на малки деца в този толкова специален момент е едно от важните решения, които трябва да се обсъдят и вземат. Често се случва да се каже на гостите, че е по-добре да са без децата си, а реално те могат да внесат много настроение и да направят сватбата много по-весела и вълнуваща.

Всеки от нас е чувал всевъзможни разкази и легенди, какво приключение би могло да се случи с най-малките гости по време на сватба.

Решението кого да поканите е изцяло ваше, но е добре да напишете поименно кого конкретно имате предвид, за да се избегнат недоразуменията и чуденията. Така ще предизвикате фурор с вниманието, което сте отделили за всеки член от семейството, особено ако сте включили и най-малките представители. Дали децата ще дойдат за малко или за цялата сватба ще преценят самите родители, но е съвсем друго да се знае, че семейството е било поканено в пълен състав.

Взимайки решението да поканим близките си със своите деца, трябва да имаме предвид, че те бързо се отегчават и губят интерес, затова ключа е да ги забавляваме през цялото време. Организирайки детска маса, не означава, че те ще седят и ще се занимават сами по между си. Затова е важно да ги накараме да се почувстват специални.
Насладете се на нашите предложения към вас:

1. Детският аниматор е най-лесното решение, но съобразете бройката деца и възрастта им за да не се окаже, че той или тя държи за ръка прохождащи дребосъци и едновременно гони малки сладури из целият ресторант. Ако трябва поканете и любяща баба за подкрепление.


2. Игра на шпиони


Купете фотоапарати за еднократна употреба и дайте на децата списък със снимки, които да направят по време на сватбата, като разрязването на тортата или целуването на булката и младоженеца и всички останали забавни моменти. Така ще се почувстват като "специални шпиони на важна мисия". Можете след сватбата да ги разпечатате за тях като приятен и вълнуващ спомен. Току виж се сдобиете и с истинска находка!

Photo credit: Pinterest

3. Игра на открито за по-малките деца


Aко имате градинска сватба или изнесен ритуал на открито можете да помислите за интересни забавления, така че децата да се занимават и да изразходят енергия. Можете да им дадете да правят сапунени балони /уверете се че са от тези, които не оставят петна по дрехите/, да осигурите балони с хелий, кът за игра с топка, боулинг и други подобни игри.

Photo credit: Pinterest
Photo credit: inspiredbythis.com

4. Занимания на открито за по-големите деца


Можете да осигурете настолни игри като Монополи, игра на думи, карти, домино и всичко, което ви вдъхновява вас самите.

Photo credit: peachygreenevents.com
Photo credit: inspiredbythis.com

5. Кът за филми


Направете децата щастливи, като създадете тиха зона, създадена за филми. Добавете удобни възглавници или детски столчета, които бихте могли да наемете. Можете дори да осигурите мини торбички с пуканки! Дали ще го разположите на открито или закрито зависи от вас и мястото на сватбата.

6. Кът за видео игри


Или извадете стария си Nintendo и го поставете в странична стая, или можете да наемете невероятни ретро аркадни игри и конзоли. Младите гости ще бъдат увлечени (а заетите деца означават да не тичат наоколо!) Сигурни сме, че и няколко възрастни също ще се вдъхновят да се включат.


7. Детски фото кът


Ако планирате фото будка изненада за вашите гости, включете и най-малките. Осигурете и за тях множество забавни дрехи, аксесоари и фото реквизит. Можете да добавите и няколко фотоапарата за еднократна употреба за да могат децата и сами да се снимат, като се вживеят в ролята на фотографи.

8. Занимания за най-малките по време на вечерята

Биха могли да бъдат мини пъзели или малки играчки, светещи пръчки, конструктори за сглобяване. Изберете по-възможност по-едри за да не се разпиляват прекалено много и да не са трудни за игра. Съобразете ги с възрастта им. Ако подаръците са индивидуални за всяко дете съобразете по възможност да са еднакви за всички за да няма спорове и сърдити.


Photo credit: toyboxtots.com

9. Кът за рисуване с моливи, флумастери, стикери и пластилин - той е класика и звучи забавно, но имайте предвид, че е опасно да не се изрисуват и изцапат куп странични неща . Има локации, които изрично забраняват използването на тези материали в ресторанта, затова обсъдете всички идеи предварително с управителя.

Photo credit: YoYo-Me

10. Подаръчета във вид на лакомства в торбички.


Много са сладки и вкусни, но имайте предвид, че ако децата са малки, не всички родители дават на децата сладки неща, особено вечер, защото е много вероятно адреналина да се вдигне още по-високо и съвсем да се разлудеят.


11. Специална детска храна/ детски сладък бар


Храната на сватбите рядко е съобразена да е подходяща за деца. Оформете им собствена отделна маса с хапване, което е по-близко до техните вкусове, така няма да се мръщят, а с удоволствие ще й се насладят. Можете да оформите детски сладък бар изненада за десерт.

Пожелаваме ви вдъхновение, успех с подготовката и много слънчево настроение на вашият вълшебен ден!

912 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

留言


bottom of page